Menjadors

Disposem de 6 salons dissenyats especialment per crear uns ambients adaptats a tot tipus d'esdeveniments. Des confortables salons per a grups amb capacitat de fins a 85 persones, a reservats per a ocasions especials i acollidores taules de fins a 12 persones que atorguen als clients un ambient diferent i tranquil.
Ciudad de Granada, 33 (Poble Nou, al costat de la Vila Olímpica) 08005 Barcelona Tel. 93 485 47 72 // 93 309 10 25
Menjadors

Saló Imperial

Saló espaiós, amb alts sostres i un preciós arc, fidel als orígens d'aquesta finca, llueix una decoració rústica que ens acull en un ambient autèntic i ple de tradició.

Saló Peralada

Ampli saló amb un toc tradicional i acollidor, amb possibilitat per a celebracions en grup, esdeveniments d'empresa, bodes, batejos, comunions, etc.

Saló Costa Brava

Acollidor i tranquil per poder degustar diverses receptes de la cuina catalana més típica com Escudella Barrejada i Carn d'Olla, Trinxant de la Cerdanya, Favetes a la Catalana, Bacallà a la llauna, etc.

Celler Merlot

Amb una decoració rústica, aporta el toc més tradicional de la Masia Racó de la Vila. En aquest saló trobaràs un racó tranquil i acollidor. Gràcies al seu il • luminació i entorn el converteixen en un lloc idoni per a reunions privades.

Saló Pescadors

Disposa d'alguna taula amb un espai més privat. Amb tocs mariners i mur de maó descobert, que et elevaran als plaers de la cuina Mediterrània, on podràs gaudir d'elaborats arrossos com: Arròs Caldós de Llamàntol, Arròs a la Marinera, Rissotto de Ceps, etc. Cal destacar els nostres peixos adquirits a la Llotja sempre frescos i amb la màxima qualitat.

Celler Tempranillo

Saló acollidor que presenta un ambient càlid i íntim Decorat amb elements antics, i un toc rústic, fan Que l'espai sigui molt agradable, idoni per a sopars romàntics. Cal esmentar el nostre celler amb una varietat de vins.
Capacitat: entre 75 - 85 Comensals
Capacitat: entre 65 - 75 Comensals
Capacitat: entre 30 - 40 Comensals
Capacitat: entre 20 - 24 Comensals
Capacitat: entre 30 - 40 Comensals
Capacitat: entre 10 - 14 Comensals